logo tobb logo tobbetu

IX. Sanayi Politikaları Özel İhtisas Komisyonu Raporu Taslağı Sanayicilerle Paylaşıldı Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) koordinatörlüğünde, raportörlüğü TEPAV | EPRI tarafından yapılan IX. Sanayi Politikaları Özel İhtisas Komisyonu Raporu'nun ikinci taslağı sanayi kesimi temsilcileri ile paylaşıldı.
05/04/2006 - Okunma sayısı: 2123 Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) koordinatörlüğünde, raportörlüğü TEPAV | EPRI tarafından yapılan IX. Sanayi Politikaları Özel İhtisas Komisyonu raporunun ikinci taslağı sanayi kesimi temsilcileri ile paylaşıldı. 5 Nisan Çarşamba günü Ankara'da Sayın Ahmet Tıktık başkanlığındaki toplantı, Başbakanlık Müsteşarı Sayın Ömer Dinçer, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda oda başkanının ve temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

TEPAV | EPRI Direktörü Prof. Dr. Güven Sak'ın, raporda yapılan tespitleri ve politika önerilerini özetleyen sunumunun ardından, işadamları rapora ilişkin görüşlerini ve önerilerini dile getirdiler. Rapor Nisan ayı içinde tamamlanarak kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Yazdır

« Tüm Haberler