logo tobb logo tobbetu

İstanbul Forumu, Bölgede İstikrarı Ekonomi ile Destekliyor TEPAV tarafından desteklenen İstanbul Forumu, bir kez daha Türkiye, Afganistan ve Pakistan cumhurbaşkanlarını biraraya getirdi.
Haber resmi
10/11/2011 - Okunma sayısı: 2641

 

İSTANBUL – Türkiye, Afganistan ve Pakistan arasında yürütülen İstanbul Forumu’nun altıncı toplantısı geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Forum kapsamında istikrarla ilgili toplantıların yanında ekonomik konuların da ihmal edilmediğini vurgularken, bu çerçevede özel sektörün biraraya geldiğini hatırlattı. Gül, bu konuda TEPAV Direktörü Güven Sak tarafından bilgilendirildiklerini aktardı.

TEPAV’ın çalışmalarını desteklediği İstanbul Forumu/“Türkiye - Afganistan - Pakistan 6. Üçlü Zirvesi” kapsamında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ve Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai biraraya gelerek temaslarda bulundular. İstanbul’da 1-2 Kasım 2011 tarihleri arasında düzenlenen Forum’un ilk gününde gerçekleştirilen görüşmenin ardından yapılan basın toplantısında konuşan Gül, Forum çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanlığı web sitesinde yayımlanan habere ulaşmak için tıklayınız.

Yazdır

« Tüm Haberler