logo tobb logo tobbetu

Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı, Araştırmacıların Projelerini Bekliyor Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı Bilgilendirme Toplantısı ve Proje Hazırlama Eğitimi, TÜBİTAK'ın katkıları ile TEPAV'da gerçekleştirildi.
18/01/2007 - Okunma sayısı: 1837 TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi'nin katkıları ve TEPAV'ın ev sahipliginde, "AB 7. Çerçeve Programı Bilgilendirme Toplantısı ve Proje Hazırlama Eğitimi'' 18-19 Ocak 2007 tarihlerinde TEPAV'da gerçekleştirildi. Etkinliğe TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğretim üyeleri, TEPAV araştırmacıları ve TOBB uzmanları katıldı.

 

Etkinliğin ilk gününde Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı ile ilgili genel bilgiler veren ve tematik alanlarda açıklamalarda bulunan TÜBİTAK uzmanları, ikinci gün katılımcılarına proje hazırlama konusunda uygulama yaptırdılar. Ayrıca finansal konuları içeren bir sunum gerçekleştirerek katılımcılardan gelen soruları yanıtladılar. Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı ile ilgili ayrıntılı bilgilere  www.fp7.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Toplantı programına ve TÜBİTAK AB 6. Çerçeve Programı Ulusal KoordinasyonOfisi ile TUR&BO Ofisi tarafından hazırlanan Avrupa Birliği 7. Cerceve Programı bilgi notuna ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayınız.

 

Etiketler: Avrupa Birliği,

Yazdır

« Tüm Haberler