logo tobb logo tobbetu

Etki Analizi Projesi'nin Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı Toplantıda, paydaş kuruluşların projeye ne tür katkılar sağlayacağı ve işbirliği mekanizmaları görüşüldü.
01/05/2007 - Okunma sayısı: 2332 Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) liderliğinde yürütülen "AB Müktesebatına Uyum Sürecinde Etki Analizi Kapasitesini Güçlendirerek Çevre Başlığında Uygulama ve Farkındalık Yaratma Projesi"nin Danışma Kurulu toplantısı 1 Mayıs 2007 tarihinde TEPAV binasında yapıldı.

 

Toplantıya, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Çevre ve Orman Bakanlığı, Devlet Planlama Teşkilatı, Elektrik Mühendisleri Odası, Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı, Sağlık Bakanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden üst düzey temsilciler katıldı.

 

Türkiye'deki Linyit Termik Santralleri'nin Avrupa Birliği'nin Büyük Yakma Tesisleri Direktifine uyumlaştırılması konusunda kısmi bir etki analizi yapılmasını amaçlayan Proje'nin, birincisi gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısında paydaş kuruluşların projeye ne tür katkılar sağlayacağı ve işbirliği mekanizmaları görüşüldü.

 

Toplantıda, Proje sonuçlanana kadar Danışma Kurulu'nun katkı sağlaması kararlaştırıldı.



Toplantı Resimlerine Ulaşmak İçin Lütfen Tıklayınız.

Haberle ilgili dosyalar

Danisma Kurulu Toplantisi

Yazdır

« Tüm Haberler