logo tobb logo tobbetu

American University Öğrencilerine, Anayasa Vatandaş Toplantıları Anlatıldı American University'den Hukuk Fakültesi öğrencileri TEPAV uzmanlarıyla biraraya geldi.
Haber resmi
15/06/2012 - Okunma sayısı: 2071

ANKARA - Yeditepe Üniversitesi ile yürütülen değişim programı kapsamında çeşitli temaslar için Ankara'da bulunan American University Hukuk Fakültesi öğrencileri, 15 Haziran 2012 Cuma günü TEPAV’dan uzmanlarla biraraya geldi. Düzenlenen toplantıda yapılan sunumlarda öğrencilerin ilgi gösterdiği konular arasında, TEPAV sekretaryasında gerçekleştirilen Anayasa Vatandaş Toplantıları da yer aldı.

TOBB-ETÜ Sosyal Tesisler Binası’ndaki toplantıyla American University öğrencilerine, TEPAV Araştırmacıları Nihat Ali Özcan ve Mehmet Ratip ile TEPAV Proje Uzmanı İpek Aydın Uluışık tarafından sunumlar yapıldı ve öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı. Özcan, öğrenci heyetine PKK ve güvenlik gibi konularda bilgi verirken, Ratip Nisan ayında tamamlanan Anayasa Platformu Vatandaş Toplantıları çalışmalarını anlattı. Toplantıda İpek Aydın Uluışık tarafından da TEPAV’ı tanıtan bir sunum gerçekleştirildi.

Yazdır

« Tüm Haberler