logo tobb logo tobbetu

ABD Tarım Bakan Yardımcısı Scuse, TEPAV |FAPRI Hakkında Bilgi Aldı TEPAV Direktörü Güven Sak,  Enstitü’nün çalışmaları hakkında heyete bir sunum yaptı.
Haber resmi
14/06/2013 - Okunma sayısı: 3138

 

ANKARA - ABD Tarım Bakan Yardımcısı Michael Scuse, Türkiye ziyareti çerçevesinde 14 Haziran 2013 Cuma günü TEPAV’ı ziyaret ederek, Vakıf bünyesinde faaliyet gösteren Gıda ve Tarım Politikaları Araştırma Enstitüsü (Food and Agricultural Policies Research Institute – TEPAV | FAPRI) hakkında bilgi aldı.

ABD’li Bakan Yardımcısı Scuse ve beraberindeki yaklaşık 10 kişilik heyet için düzenlenen toplantıda, TEPAV Direktörü Güven Sak, Vakfın tarım ile gıda politikaları alanındaki çalışmaları hakkında bir sunum yaptı. Toplantıda, TEPAV | FAPRI Direktörü Sibel Güven, Enstitü Danışmanı Necdet Budak ile Enstitü analist ve araştırmacıları Bengisu Vural Özenç, Efşan Nas Özen ve İdil Özdoğan da bulundu.

Bilimsel yöntem ve veri paylaşımı çerçevesinde Iowa State ve Missouri Üniversiteleri’nde faaliyet gösteren Gıda ve Tarım Politikaları Araştırma Enstitüsü (Food and Agricultural Policies Research Institute - FAPRI) ile işbirliğinde kurulan TEPAV  | FAPRI, Eylül 2012 tarihinden bu yana faaliyet gösteriyor.

Etiketler: Tarım, Gıda Sektörü, ABD,

Yazdır

« Tüm Haberler