logo tobb logo tobbetu

Türkiye’yi TEPAV’ın Temsil Ettiği “Sivil G20”, Putin’le Görüştü Rusya Devlet Başkanı'yla görüşen G20 ülkelerinden bir grup sivil toplum örgütü temsilcisi ve akademisyen arasında TEPAV Analisti Sarp Kalkan da bulundu.
Haber resmi
14/06/2013 - Okunma sayısı: 3943

 

MOSKOVA – Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 14 Haziran 2013 Cuma günü G20 ülkelerinden bir grup sivil toplum örgütü temsilcisi ve akademisyenle biraraya geldi. Heyette Türkiye’yi, TEPAV Ekonomi Politikaları Analisti Sarp Kalkan temsil etti.

“G20 Sivil Zirvesi (Civil 20 Summit)” nedeniyle Rusya’da bulunan G-20 ülkelerinden hükümeti temsil etmeyen ve kar amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşları ile akademisyenlerin oluşturduğu sivil temsilcileri, ziyaretleri kapsamında, Rusya Başkanı Putin rezidansında kabul edildi. Putin, toplantıda, Rusya'nın G20'deki temsilciliğinin başlıca amacının “dünya ekonomisinin yüksek büyüme temposunun sağlanmasına yönelik çalışmalar yapmak ve bu temelde sosyal konularda karar almak olduğunu” söyledi. G20 Liderler Zirvesi, bu yıl eylül ayında Rusya’da yapılacak.

Yazdır

« Tüm Haberler