logo tobb logo tobbetu

Garaj, GIST Tech-Connect Telekonferansına Evsahipliği Yaptı Etkinliğe katılan girişimciler Amerikalı girişimcilerden fikirlerini pazara yönelik olarak nasıl geliştirebileceklerine ilişkin öneriler aldılar
Haber resmi
17/09/2014 - Okunma sayısı: 1367

ANKARA- Global Innovation through Science and Technology (GIST)’nin düzenlediği, GIST Tech-Connect Telekonferansı 17 Eylül 2014 Çarşamba günü Garaj’da yapıldı.

 

Amacı dünyanın dört bir yanından girişimcileri ABD`nin önde gelen girişimcileri ve yatırımcılarıyla buluşturmak olan etkinliğin konusu “From Lab To Market” oldu. Garaj’a gelen girişimciler, Sample6 firması kurucusu Dr. Michael Koeris ve CXO firması kurucusu Dr. Jill S. Becker’e fikirlerini pazara yönelik olarak nasıl geliştirebilecekleri, fikirlerini potansiyel müşterilere ve ilgililere nasıl satabilecekleri gibi girişimciliğe ilişkin pek çok soru yöneltme ve kapsamlı yanıtlar alma fırsatı buldular.

GIST Tech-Connect 86 ülkede faaliyet gösteren bilim adamlarını, girişimcileri, araştırmacıları ve yenilikçileri videolink üzerinden bir araya getiriyor.

Etiketler: Girişimcilik, Garaj,

Yazdır

« Tüm Haberler