logo tobb logo tobbetu

Türk ve Ermeni Girişimciler TEPAV’da … “Teknoloji Değişimi İçin Girişimci İşbirliği” programı 1 - 4 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.  
Haber resmi
29/01/2016 - Okunma sayısı: 1030

 

ANKARA- TEPAV, Public Journalism Club (PJC) ve Viveka iş birliğinde düzenlenen “Teknoloji Değişimi İçin Girişimci İşbirliği” programı  1 -4 Şubat 2016 tarihlerinde Ankara’da  gerçekleştirilecek.

Program komşu ülkeden girişimcilerin sınır ötesi işbirliği ağları kurmalarını teşvik etmek, girişimciliği bu iki ülke arasında interaktif hale getirmek amacıyla düzenleniyor.

Program çerçevesinde uluslararası fikir geliştirme/olgunlaştırma ve ticarileştirme kampına katılacak Ermenistan'dan gelen 14 girişimci ile Türkiye’den  seçilen 12 girişimci birlikte yerli ve yabancı mentor ve girişimci eğitmenleri eşliğinde fikir geliştirip, olgunlaştırma fırsatı yakalayacak. Kamp sonunda ürün fikrine destek alma şansı elde edecek.

Türkiye-Ermenistan Normalleşme Süreci kapsamında 2014 yılında başlayan Avrupa Birliği destekli Girişimciler Değişim Programı’nın devamı niteliğinde gerçekleşecek program 4 gün sürecek.

Kayıt için: bit.ly/techgoesbeyonds
Katılımlar ücretsiz ve sınırlıdır.

Etiketler:

Yazdır

« Tüm Haberler