logo tobb logo tobbetu

BIO Startup Hızlandırıcı Programı Sınırlarını Genişletiyor! Bu kez 5 ülkeden Biyogirişimciler San Diego’da gerçekleşecek BIO 2017’ye gidecek!
Haber resmi
12/04/2017 - Okunma sayısı: 5761

Türkiye’de ilk defa 2016 senesinde TEPAV ve TOBB BIO tarafından MSD’nin desteğiyle gerçekleştirilen ve Biyoteknoloji girişimci ve startuplarını tek çatı altında toplayan BIO Startup Programı, bu defa  Orta Doğu ve Körfez Ülkeleri’nden de başvuru kabul ediyor.

Suudi Arabistan, Lübnan, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye’den biyogirişimcilerin başvurabilecekleri Program bu sene de MSD’nin desteği ve Viveka’nın katkılarıyla düzenlenecek.

Program üç aşamadan oluşuyor:

Öncelikle 7 Mayıs’a kadar Biyogirişimcilerin programa başvuruları toplanacak. (Başvuru için: http://www.biostartupprogram.com)  Başvuru aşamasını başarıyla geçen biyogirişimciler, 10-19 Mayıs tarihlerinde yoğun bir online eğitim ve mentorluk programına tabii tutulacaklar. Bu aşamayı tamamlayan girişimciler, 23-24 Mayıs tarihlerinde TEPAV’da (Ankara) uzman eğitmenler ve sektörün önde gelen profesyonellerinden mentorluk alacak ve sunum & proje geliştirme workshop’larına katılacaklar. Yoğun eğitim programını takiben  25 Mayıs, Perşembe günü düzenlenecek Demo Day’de, ilgili uzmanlardan oluşan jüri karşısına çıkacak biyogirişimciler fikir ve projelerini sunma şansını elde edecekler.

Jüri tarafından seçilecek en iyi üç (3) girişimci 17-22 Haziran'da San Diego’da 65 ülkeden yaklaşık 16.000 kişinin katılımı ile gerçekleşecek BIO 2017 Fuarı’nda kendilerine ait stantta yer alabilecek, yatırımcılarla karşılıklı görüşmeler yapabilecek ve BIO Entrepreneurship BootCamp’e katılım sağlayabilecekler. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da biyogirişimcilerin odaklandıkları alanla ilgilenen kuluçka (inkübatör) programlarının yöneticileri ile buluşmaları da temin edilecek.

Program hakkında detaylı bilgi için;  http://www.biostartupprogram.com

 

BIO Startup Programı 2016’da neler olmuştu?

http://www.tepav.org.tr/tr/haberler/s/4041

http://www.tepav.org.tr/tr/haberler/s/4055

http://www.tepav.org.tr/tr/haberler/s/4063

http://www.tepav.org.tr/tr/haberler/s/4091

Yazdır

« Tüm Haberler