The articles and opinions on the TEPAV website are solely those of the authors and do not represent the official views of TEPAV.
© TEPAV, all rights reserved unless otherwise stated.
Söğütözü Cad. No:43 TOBB-ETÜ Campus, Section 2, 06560 Söğütözü-Ankara
Phone: +90 312 292 5500Fax: +90 312 292 5555
tepav@tepav.org.tr / tepav.org.trTEPAV is a non-profit, non-partisan research institution that contributes to the policy design process through data-driven analysis, adhering to academic ethics and quality without compromise.

Dünya Bankası'nın "Küresel Ekonomik Beklentiler 2011 Raporu", TEPAV'da düzenlenecek bir toplantıyla tartışılacak.
ANKARA - Dünya Bankası'nın her yıl açıkladığı "Küresel Ekonomik Beklentiler Raporu"nun 2011 yılına ilişkin öngörüleri, Türkiye'ye ilişkin değerlendirmelerle birlikte TEPAV'da ele alınacak.
Dünya Bankası tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde yayımlanan "Küresel Ekonomik Beklentiler 2011 - Güçlü Akıntılarda Yol Almak" başlıklı Rapor, 21 Ocak 2011 Cuma günü düzenlenecek bir toplantıyla TEPAV'da tartışılacak.
Toplantının açılışında TEPAV Ekonomi Çalışmaları Direktörü Prof. Dr. Fatih Özatay ile Dünya Bankası Türkiye Baş Operasyonlar Sorumlusu Florian Fichtl birer konuşma yapacak. Konuşmaların ardından ise Rapor'un sunumuna ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelere geçilecek. Bu bölümde Dünya Bankası Kalkınma Ekonomisi Grubu Müdürü Andrew Burns tarafından yapılacak sunumun ardından, Dünya Bankası Türkiye Baş Ekonomisti Marina Wes çalışmanın Türkiye'ye ilişkin kısmını ele alacak. Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erinç Yeldan da toplantıda bir konuşma yapacak.

25/04/2026

17/03/2026

14/03/2026

26/02/2026

22/01/2026