logo tobb logo tobbetu

İslam Ülkelerine Mikro Finans ve KOBİ Finansmanı Eğitimi Verilecek Kısa adı TRIPP olan TEPAV Kamu Politikaları Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Azerbaycan, Endonezya, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan ve Maldivler'den uzmanlara "Mikro Finans ve KOBİ'lerin Finansmanı" konulu eğitim düzenleyecek.
Haber resmi
09/06/2011 - Okunma sayısı: 4143

ANKARA - TEPAV, TOBB ve İslam Kalkınma Bankası (İKB)'nın alt kuruluşlarından İslami Araştırma ve Eğitim Enstitüsü (IRTI) ile işbirliğinde Ankara'da "Mikro Finans ve KOBİ'lerin Finansmanı" konulu bir eğitim programı düzenleyecek.

TEPAV'da 13-17 Haziran 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitim programına, İKB'ye üye Azerbaycan, Endonezya, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan ve Maldivler'den kamu sektörünü temsilen üst ve orta düzey uzmanlar katılacak. Eğitimlere Türkiye'den başta bankacılık sektörü olmak üzere KOBİ'lerle ilgili çalışan kurumlardan uzmanlar davet edilecek.

Türkiye'den uzmanların yanı sıra IRTI eğitmenleri tarafından verilecek eğitimlerde, mikro girişimciliğin desteklenmesi, KOBİ'lerin finansman sağlamada yaşadığı güçlükler, alternatif finansman kaynakları ve KOBİ destek mekanizmaları ile mikro finans konularında sunumlar yapılacak.

 

 

Yazdır

« Tüm Haberler