logo tobb logo tobbetu

ATSO’dan TEPAV’a Ziyaret… Başkan Budak, Antalya’da özellikle tarım ve turizm sektörlerinde envanter çıkarma ve politika geliştirme alanlarında ortak çalışmalar yapılabileceğini belirtti.
Haber resmi
10/10/2013 - Okunma sayısı: 1704

 

ANKARA – Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yönetimi, 10 Ekim 2013 Perşembe günü TEPAV’ı ziyaret etti.

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, Başkan Yardımcıları Davut Çetin ve Mustafa Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Barut, Ömer Dinç, Ali Bahar, E.Tayfun Kavukçu, Ayhan Kızılsavaş, Erol Erkan ve Mustafa İssi’den oluşan heyet, Ankara temasları kapsamında TEPAV Direktörü Güven Sak ile biraraya geldi.

TEPAV’da düzenlenen toplantıda, Sak, heyete Vakfın kuruluş öyküsü ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Budak da “Antalya 2023 Vizyonu” isimli çalışmaları ile “ATSO Stratejik Planı”nı paylaştı. TEPAV tarafından yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyen Budak, bu alanların yanı sıra özellikle tarım ve turizm sektörlerinde envanter çıkarma ve politika geliştirme çalışmalarını ATSO ve TEPAV arasında kurulacak sıkı bir işbirliği ile yürütmekte fayda olduğunu ifade etti.

Heyet daha sonra TEPAV bünyesinde faaliyet gösteren girişimcilik merkezi GARAJ’ı gezerek, ATSO ve Antalya olarak yararlanabilecekleri projeler konusunda bilgi aldı.

Yazdır

« Tüm Haberler