logo tobb logo tobbetu

Ermeni Girişimciler Türkiye’de… Ermenistan’dan 14 kişilik girişimcilik delegasyonu İstanbul ve Antalya’da 25 Şubat- 1 Mart günlerinde yapılan bir dizi etkinliğe katıldı.
Haber resmi
05/03/2015 - Okunma sayısı: 1813

ANKARA- 14 kişilik bir Ermeni girişimcilik delegasyonu İstanbul ve Antalya’da 25 Şubat- 1 Mart günlerinde yapılan bir dizi etkinliğe katıldı.

TEPAV, Avrupa Birliği finansmanlı Ermenistan-Türkiye Normalleşme Süreci Destek Programı kapsamında yer alan Girişimciler Değişim Programı’nın ikinci ayağı Türkiye’de gerçekleşti.

Programa Ermenistan’dan TEPAV’ın bu projede ortağı olan Public Journalism Club tarafından seçilmiş yatırımcılar, tanınmış girişimciler ve bilişim uzmanları katıldı.

Etkinlik kapsamında Türkiye ve Ermenistan’da bilişim sektörleri, yatırımlar, startup’lar ve yatırım ortamı, İnternet özgürlüğü, kamu-İnternet ilişkileri, siber savaş gibi konuların tartışıldı bir yuvarlak masa toplantısı yapıldı. Ayrıca, İTÜ Teknokent ve bünyesindeki üç firma, Girişim Fabrikası, Yemeksepeti.com ve Startup Turkey ziyaretleri gerçekleştirildi.

Yazdır

« Tüm Haberler