logo tobb logo tobbetu

Kafkaslar'ın Geleceği Tartışılacak TEPAV ve CEPS tarafından düzenlenen "Kafkasların Geleceği: İstikrar ve Kalkınma İçin Dönüşüm ve Bütünleşme" isimli  konferans 21 Nisan'da yapılacak.
18/04/2008 - Okunma sayısı: 11008 ANKARA - Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile Avrupa Politika Çalışmaları Merkezi (CEPS)'nin birlikte düzenledikleri "Kafkasların Geleceği: İstikrar ve Kalkınma İçin Dönüşüm ve Bütünleşme" konferansı 21 Nisan 2008 tarihinde, Brüksel'de yapılacak.

TEPAV Direktörü Güven Sak'ın açılışında bir konuşma yapacağı Konferans'a Bölge ülkelerinden akademisyen ve düşünce kuruluşu temsilcileri ile Avrupa Birliği bürokratları katılacak.

Konferans kapsamında "Güney Kafkasya'da siyasi geçiş sürecinin bölge istikrarına etkileri ", "Bölge'de yaşanan iktisadi dönüşüm ve gelişmekte olan piyasa koşullarının bölge geleceği üzerine etkileri", "Bölgede süregelen çatışmaların çözümünde uluslararası fırsatlar ve kısıtlar" ile "Bölgesel işbirliği ve bütünleşme imkanları" ele alınarak tartışılacak.

Yazdır

« Tüm Haberler