logo tobb logo tobbetu

ABD’li Profesör Hazeltine ile Girişimcilik Eğitimi Üzerine… ABD ile girişimcilik alanında yapılan işbirliği kapsamında Türkiye’ye gelecek olan Konuk Akademisyenle TEPAV’ın desteğiyle bir çalıştay düzenlenecek.
Haber resmi
20/07/2012 - Okunma sayısı: 1612

ANKARA – Brown Üniversitesi’nde girişimcilik konusunda çalışan Prof. Dr. Barrett Hazeltine’nin katılımıyla 23 Temmuz 2012 Pazartesi günü TEPAV’ın desteğiyle bir çalıştay düzenlenecek. Çalıştayda, akademisyenlerin katılımıyla üniversitelerde girişimcilik eğitiminin başarıyla nasıl verilebileceği ele alınacak.

Profesör Hazeltine, Türkiye ile ABD arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Mart 2011 tarihinde oluşturulan “Yeni Bir Başlangıç İçin Ortaklıklar (Partners for a New Beginning  - PNB)” isimli programın Türkiye çalışmaları kapsamında Türkiye’yi ziyaret edecek.

TOBB ile ODTÜ-Teknokent işbirliğinde ODTÜ, TOBB-ETÜ ve TEPAV’ın desteğiyle 23-27 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek programa katılacak olan Hazeltine, bu kapsamda TEPAV’da yapılacak çalıştayın yanı sıra girişimci adayları ve yeni kurulan işletmelerle eğitimler gerçekleştirecek. Konuk Akademisyen, ODTÜ Teknokent’ten firmalarla ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile de biraraya gelerek koçluk seansları da düzenleyecek.

Profesör Barrett Hazeltine, girişimcilik başta olmak üzere, teknoloji transferi, teknoloji planlaması, sosyal bilimciler için teknoloji eğitimi konularında çalışmalar sürdürüyor.

Yazdır

« Tüm Haberler