logo tobb logo tobbetu

"6. Merih Celasun’a Saygı Günü" 15 Aralık 2020 Salı günü çevrimiçi olarak düzenleniyor “Dünyada ve Türkiye’de Tekelleşme ve Piyasa Rekabeti” başlıklı anma dersi Prof. Dr. Ufuk Akçiğit tarafından yapılacak.
Haber resmi
09/12/2020 - Okunma sayısı: 3071

 

 

Merih Celasun’a Saygı Günü, DPT’de başladığı, ODTÜ ve Bilkent Üniversitesi’nde devam ettiği parlak kariyeri boyunca, ekonomi politikasında bilimsel düşünceyi temel alarak yaptığı çalışmalarla Türkiye’nin yaşadığı yapısal problemlere çok önemli çözümler getirmiş olan ve 2004 yılında kaybettiğimiz Prof. Dr. Merih Celasun’u anmak üzere TEPAV tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu yıl altıncısı düzenlenen “Merih Celasun’a Saygı Günü”  15 Aralık 2020 Salı günü 16.00 – 18.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecektir.

İlki 2010 yılında gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, önceki yıllarda olduğu gibi önemli bir akademisyen tarafından “Merih Celasun’u Anma Dersi” verilecektir. Bu yıl “Dünyada ve Türkiye’de Tekelleşme ve Piyasa Rekabeti” konulu anma dersini Prof. Dr. Ufuk Akçiğit yapacaktır.

Anma dersinin ardından moderatörlüğünü Ussal Danışmanlık kurucusu Ussal Şahbaz’ın yapacağı panelde, TOBB E-ticaret Meclis Başkanı Ozan Acar, Chicago Üniversitesi Profesörü Ufuk Akçiğit, ODTÜ İktisat Bölümü Profesörü Erol Taymaz ve ODTÜ İktisat Bölümü Profesörü Ebru Voyvoda konuşmacı olarak katılacaklardır.

Toplantıya katılmak ve kayıt olmak için tıklayınız.

Toplantı programı için tıklayınız.

Yazdır

« Tüm Haberler