logo tobb logo tobbetu

"7. Merih Celasun’a Saygı Günü" 18 Nisan 2022, Pazartesi günü düzenleniyor “Sosyal Politika Düşüncesi İçinde ve İktisatta Yoksulluğa Yaklaşımlar ve Eşit Yurttaşlık İdeali” başlıklı anma dersini Ayşe Buğra verecek.
Haber resmi
17/04/2022 - Okunma sayısı: 2722

 

 

Merih Celasun’a Saygı Günü, DPT’de başladığı, ODTÜ ve Bilkent Üniversitesi’nde devam ettiği parlak kariyeri boyunca, ekonomi politikasında bilimsel düşünceyi temel alarak yaptığı çalışmalarla Türkiye’nin yaşadığı yapısal problemlere çok önemli çözümler getirmiş olan ve 2004 yılında kaybettiğimiz Prof. Dr. Merih Celasun’u anmak üzere TEPAV tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu yıl yedincisi düzenlenen “Merih Celasun’a Saygı Günü”  18 Nisan 2022 Pazartesi günü 14.00 – 17.00 saatleri arasında hibrit (çevrim içi ve fiziki) olarak düzenlenecektir.

İlki 2010 yılında gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, önceki yıllarda olduğu gibi önemli bir akademisyen tarafından “Merih Celasun’u Anma Dersi” verilecektir. Bu yıl “Sosyal Politika Düşüncesi İçinde ve İktisatta Yoksulluğa Yaklaşımlar ve Eşit Yurttaşlık İdeali” konulu anma dersini Boğaziçi Üniversitesi Emeritus Profesör Ayşe Buğra verecektir.

Anma dersinin ardından gerçekleşecek panelde, ODTÜ İktisat Bölümü Profesörü Erol Taymaz, Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo ve Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü Emeritus Profesör İnsan Tunalı konuşmacı olarak katılacaklardır.

 

Toplantı programı ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Toplantıya çevrim içi katılmak için tıklayınız.

Yazdır

« Tüm Haberler