logo tobb logo tobbetu

“Türk Firmaları Yeşil Dönüşüme Ne Kadar Hazır? Sınırda Karbon Düzenlemesi Kapsamındaki Sektörlerin Yeşil Mutabakat’a Hazırlık Görünümleri” Türkiye’nin enerji ve ekonomi geleceği bakımından hayati önemdeki konuların tartışılacağı webinar 23 Mayıs 2022, Pazartesi günü Dünya Gazetesi ev sahipliğinde düzenlenecek.
Haber resmi
23/05/2022 - Okunma sayısı: 2604

 

 

AB’nin Sınırda Karbon Düzenlemesi’nden ilk etapta etkilenecek demir-çelik, çimento ve alüminyum sektörlerinin yeşil dönüşüme hazırlık düzeylerinin incelendiği, TEPAV tarafından hazırlanan “Türk Firmaları Yeşil Dönüşüme Ne Kadar Hazır? Sınırda Karbon Düzenlemesi Kapsamındaki Sektörlerin Yeşil Mutabakat’a Hazırlık Görünümleri” başlıklı raporun lansmanı, 23 Mayıs 2022, Pazartesi günü (bugün) çevrim içi olarak gerçekleşecek.

Açılış konuşmasını TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yapacağı toplantıda, raporun sonuçları TEPAV Kurucu Direktörü Güven Sak tarafından açıklanacak. Ardından temel bulgular ve Türk firmalarının yeşil dönüşüm için atması gereken adımlar, Dünya Gazetesi (NBE) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ’ın moderatörlüğünde, İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Genel Sekreteri Çiğdem Nas ve GazDay Genel Müdürü Mehmet Doğan’ın da yer alacağı panelde ele alınacak.

 

Detaylı program için tıklayınız.

Webinara kayıt yapmak ve sorularınızı iletebilmek için tıklayınız.

TEPAV tarafından hazırlanan “Türk Firmaları Yeşil Dönüşüme Ne Kadar Hazır? Sınırda Karbon Düzenlemesi Kapsamındaki Sektörlerin Yeşil Mutabakat’a Hazırlık Görünümleri” başlıklı rapora erişmek için tıklayınız.

Etiketler:

Yazdır

« Tüm Haberler