logo tobb logo tobbetu

TEPAV AB’nin Türkiye Sanayisine Etkisini Açıklıyor "REACH Tüzüğünün Türk Kimya Sanayisine Ekonomik Etkisinin Değerlendirilmesi (ERCIT)" Projesi'nin kapanış toplantısı 17 Kasım’da İstanbul'da yapılacak
12/11/2009 - Okunma sayısı: 2138 ANKARA- TEPAV, Avrupa Birliği'nin yeni kimyasallar yönetimi düzenlemesi olan REACH tüzüğünün Türkiye'ye getirdiği yükümlülükleri ve imalat sanayisine etkilerini açıklayacak. 

TEPAV'ın yürüttüğü "REACH Tüzüğünün Türkiye Kimya Sanayine Ekonomik Etkisinin Değerlendirilmesi (ERCIT)" Projesi'nin kapanış toplantısı 17 Kasım 2009, Salı günü İstanbul'da yapılacak. 

Proje çerçevesinde Türkiye kimya sanayisinin yapısı incelenerek, ilgili diğer sektörlerle tedarik ilişkileri ortaya kondu. Bu bilgiler ile REACH'in olası maliyetleri ve Türkiye sanayisine etkileri belirlenerek, farklı şirket tipleri için uyum stratejileri hazırlandı. Sanayimizin rekabetçiliğinin korunması ve hatta arttırılması açısından önemli tespitler yapan ERCIT projesinin kapanış toplantısında proje bulguları açıklanacak.

 

Etiketler:

Yazdır

« Tüm Haberler