logo tobb logo tobbetu

TOBB|CISCO Girişimcilik Programı İki Yeni Merkez Açtı Merkezler Dokuz Eylül Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterecek
14/06/2010 - Okunma sayısı: 1974 ANKARA - TOBB|CISCO Girişimcilik Programı'nın Ankara dışındaki üçüncü merkezi İzmir'de, dördüncü merkezi İstanbul'da açıldı.

İzmir'deki merkez Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterecek. Dokuz Eylül Üniversitesi Bölgesel Kalkınma ve İşletme Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi'yle (DEÜ BİMER) birlikte sürdürülecek eğitimlerin ilki 28 Haziran 2010 - 4 Temmuz 2010 tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Buca Kampüsü'nde verilecek. (Kayıt ile ilgili ve diğer tüm bilgilere BİMER'in web sayfasından ulaşabilirsiniz. Bilgilere ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.)

İstanbul'daki merkez ise Kadir Has Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterecek. Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'yle birlikte sürdürülecek olan eğitimlerin ilki 12 - 22 Temmuz 2010 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi'nin Cibali Kampüsü'nde verilecek. (Kayıt ile ilgili ve diğer tüm bilgilere Kadir Has Üniversitesi'nin web sayfasından ulaşabilirsiniz. Bilgilere ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.)

TOBB|CISCO Girişimcilik Programı'nın daha önceki merkezleri Bursa ve Gaziantep'te açılmıştı.

 

Etiketler: TOBB-CISCO,

Yazdır

« Tüm Haberler