logo tobb logo tobbetu

Bilişim Çağında İşletme Yönetimi Eğitimi Kahramanmaraş’ta… Eğitim TEPAV - KMTSO işbirliğiyle 15-21 Şubat günleri arasında gerçekleştirildi.
22/02/2010 - Okunma sayısı: 2123 ANKARA- TEPAV'ın başarı ile sürdürdüğü iExec 3.0 Bilişim Çağında İşletme Yönetimi eğitimi KMTSO bünyesinde verildi.

TEPAV Girişimcilik Enstitüsü bünyesinde 2009 yılından beri verilmekte olan "Bilişim Çağında İşletme Yönetimi" eğitim içeriği 15 Şubat - 21 Şubat 2010 tarihleri arasında 7 gün süren yoğunlaştırılmış bir program yoluyla Kahramanmaraşlı katılımcılara sunuldu.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da bir ders verdiği eğitimde katılımcılara bilişim teknolojileri ve internetin firmalar, kurum ve kuruluşlar için yarattığı fırsat ve avantajlar anlatıldı. Bu teknolojilerin daha yaygın kullanılmasını güçleştiren çeşitli engeller ve bunlar aşmanın yollarının da tartışıldığı programda katılımcılar, TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Y. Doç. Dr. Talha Yalta'dan "Açık Kaynaklar ve Pardus Projesi", yaşam koçu ve insan kaynakları uzmanı Duygu Önler'den "Geçiş Dönemlerinde Önyargıları Yıkmak; İnsan Kaynakları ve Beden Dili" konulu seminerleri dinlediler.

Etiketler: Girişimcilik,

Yazdır

« Tüm Haberler