logo tobb logo tobbetu

TEPAV'da Gündem: Dünya Bankası Beklentileri Işığında Türkiye Ekonomisi... Dünya Bankası'nın "Küresel Ekonomik Beklentiler 2011 Raporu", TEPAV'da düzenlenecek bir toplantıyla tartışılacak.
Haber resmi
18/01/2011 - Okunma sayısı: 1833

ANKARA - Dünya Bankası'nın her yıl açıkladığı "Küresel Ekonomik Beklentiler Raporu"nun 2011 yılına ilişkin öngörüleri, Türkiye'ye ilişkin değerlendirmelerle birlikte TEPAV'da ele alınacak.

Dünya Bankası tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde yayımlanan "Küresel Ekonomik Beklentiler 2011 - Güçlü Akıntılarda Yol Almak" başlıklı Rapor, 21 Ocak 2011 Cuma günü düzenlenecek bir toplantıyla TEPAV'da tartışılacak.

Toplantının açılışında TEPAV Ekonomi Çalışmaları Direktörü Prof. Dr. Fatih Özatay ile Dünya Bankası Türkiye Baş Operasyonlar Sorumlusu Florian Fichtl birer konuşma yapacak. Konuşmaların ardından ise Rapor'un sunumuna ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelere geçilecek. Bu bölümde Dünya Bankası Kalkınma Ekonomisi Grubu Müdürü Andrew Burns tarafından yapılacak sunumun ardından, Dünya Bankası Türkiye Baş Ekonomisti Marina Wes çalışmanın Türkiye'ye ilişkin kısmını ele alacak. Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erinç Yeldan da toplantıda bir konuşma yapacak.

 

 

Haberle ilgili dosyalar

Davetiye

Yazdır

« Tüm Haberler