logo tobb logo tobbetu

Türkiye, Bölgede Çok Etkin Olabilir "Filistin'deki Barış Sürecinden Beklentiler" konulu yuvarlak masa toplantısı yapıldı.
05/09/2006 - Okunma sayısı: 1672 Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), 5 Eylül 2006 tarihinde düzenlediği "Filistin'deki Barış Sürecinden Beklentiler" başlıklı toplantısında Filistin Ulusal Yönetimi Eski Dışişleri Bakanı ve şu anki Filistin Parlamentosu üyelerinden Dr. Nabil Shaath'ı konuk etmiştir. Shaath, Nisan 2003-Şubat 2005 tarihlerinde Dışişleri Bakanı olarak görev yaparak, Filistin Ulusal Yönetimi'nin tarihindeki ilk Dışişleri Bakanı olma onuruna sahip olmuştur. Bu görevden önce ise Planlama Bakanı ve Uluslararası İşbirliği Bakanı olarak görev almıştır. TEPAV|EPRI tarafından düzenlenen bu toplantıda Shaath, İsrail-Filistin barış sürecinin şu an içerisinde bulunduğu durumu değerlendirmiş ve bu süreç ile ilgili olarak geleceğe yönelik tahminlerde bulunmuştur.

Toplantı programına, toplantı notuna ve  7 Eylül 2006 tarihinde yayımlanan basın açıklamasına ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Haberle ilgili dosyalar

Toplanti Notu

Etiketler: Orta Doğu,

Yazdır

« Tüm Haberler