logo tobb logo tobbetu

Türkiye'nin Hızlı Şirketlerine Yeni Fırsatlar İçin Ek Süre TEPAV'ın, TOBB'un öncülüğünde ve AllWorld Network işbirliğinde Türkiye'nin en hızlı büyüyen 25 şirketini dünyaya tanıtacağı projede, başvuru süresi uzatıldı.
Haber resmi
17/08/2011 - Okunma sayısı: 2375

ANKARA - TEPAV'ın, gelişmekte olan ülkelerde en hızlı büyüyen şirketleri içeren listeler açıklayarak, başarılı şirketlerin küresel arenadaki görünürlüğünü arttırmayı amaçlayan AllWorld Network ile TOBB'un öncülüğünde yürüteceği "Türkiye 25 Projesi"nin başvuru süresi uzatıldı. Proje kapsamında yapılacak yarışmaya son başvuru tarihi, firmalardan gelen talepler doğrultusunda 5 Eylül 2011 olarak belirlendi. Yarışma, Türkiye 25 finalistlerine uluslararası alanda görünürlük, başarının tescili, iş ilişkilerini geliştirme ve yeni fırsatlar sunuyor.

Türk firmaları büyümeyi sürdürüyor

Türkiye 25 Projesi Koordinatörü ve TEPAV Analisti Ozan Acar, projeye başvuru kriterlerinde firmaların 2008-2010 dönemi cirolarının dikkate alındığını hatırlatırken, küresel ekonomideki gelişmeler açısından kritik olmasına rağmen bu dönemde de Türkiye'deki firmaların büyüdüğünü görmenin sevindirici olduğunu söyledi. Çok çeşitli il ve sektörlerden firmaların yarışmaya ilgi gösterdiğini belirten Acar, bir ay uzatılan başvuru süresinin diğer firmalar için de fırsat olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.

Acar'ın verdiği bilgilere göre; yarışmayı kazanacak Türkiye 25 şirketlerinin sağlayacağı faydalar şöyle sıralanıyor:

  • Şirketlerin ulusal ve uluslararası medya aracılığıyla görünürlükleri arttırılacak. Başarıları tescil eden şirketlerin yeni müşteri, yatırımcı ve tedarikçilerle olan ilişkileri gelişecek.
  • Şirketler, AllWorld Network'ün faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde kurulu olan hızlı büyüyen şirketlerle ortak bir iletişim ağının parçası haline gelecek. Bu sayede yeni ortaklıklar kurma ve pazarlara açılma fırsatını yakalayacak.
  • Proje çerçevesinde Amman'da yapılacak Arabistan 500 + Türkiye + Pakistan Ödül Töreni, Türkiye 25 finalistlerinin kendileri gibi başarılı şirketlerin yöneticileriyle iletişim kurabilecekleri ilk fırsat olacak.
  • Türkiye 25 finalistleri aynı zamanda Harvard Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek Liderlik Eğitim Programı'na katılma hakkı kazanacak ve alanlarında uzman akademisyen ve başarılı girişimcilerle bir araya gelecek.
  • Şirketler, TOBB liderliğinde yürütülen "Partners for New Beginning" programı ve "Küresel Girişimcilik Haftası" etkinliklerinde yer alacaklar.

Başvuru kriterlerini öğrenmek ve ücretsiz olarak hemen başvuru yapmak için tıklayınız.

 

 

 

Medyada

RADIKAL

Etiketler: Özel Sektör, Büyüme,

Yazdır

« Tüm Haberler