logo tobb logo tobbetu

TEPAV, Avrupa Düşünce Kuruluşları Birliği’nin Yönetiminde… TEPAV, Avrupa’da kalkınma alanında çalışan düşünce kuruluşlarının oluşturduğu EADI’nın yönetimine seçildi.
Haber resmi
11/10/2011 - Okunma sayısı: 2333

ANKARA – TEPAV, Avrupa’daki kalkınma çalışmalarını yürüten düşünce kuruluşlarının oluşturduğu birliğin yönetimine seçildi. European Association of Development Research and Training Institutes (EADI) adlı organizasyonunun Yönetim Kurulu’nda TEPAV’ı, TEPAV Kamu Politikaları Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Direktörü Doç. Dr. Ümit Özlale temsil edecek.

Kalkınma alanındaki nitelikli araştırma ve eğitim çalışmalarını destekleyen EADI, bu bağlamda hükümetler, kalkınma ajansları ve alandaki diğer uluslararası aktörlerle birlikte çalışıyor. Kuruluşun yönetiminde, çeşitli Avrupa ülkelerinden toplam 19 düşünce kuruluşu bulunuyor.

EADI’nın, Development Studies Association ile düzenlediği yıllık konferanslarından biri 19-22 Eylül 2011 tarihleri arasında University of York (İngiltere)’ta düzenlendi. Konferans, “Kıtlık ve Belirsizlik Çağında Kalkınmayı Yeniden Düşünmek: Dayanıklılığı Artırmak İçin Yeni Değerler, Sesler ve Ortaklıklar (Rethinking Development in an Age of Scarcity and Uncertainty: New Values, Voices and Alliances for Increased Resilience)” teması altında gerçekleştirildi. TEPAV Kamu Politikaları Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Direktörü Doç. Dr. Ümit Özlale de konferans kapsamında düzenlenen panellerde konuşmacı olarak yer aldı.

 

Konferans hakkında daha detaylı bilgi ile panellerde yapılan sunumlara ulaşmak için tıklayınız.

Yazdır

« Tüm Haberler