logo tobb logo tobbetu

TEPAV’da Genç Girişimcilere İş Planı Eğitimi Verildi “Küresel Girişimcilik Programı – Türkiye”nin koordinatör kuruluşu olan TEPAV, genç girişimcilerin desteklenmesi hedefi çerçevesinde iş planı eğitimine evsahipliği yaptı.
Haber resmi
26/10/2011 - Okunma sayısı: 2543

ANKARA – TEPAV, 24-26 Ekim 2011 tarihleri arasında TEB sponsorluğunda Teknogirişim Derneği ve Girişim Merkezi tarafından verilen "İş Planı Hazırlama ve Uygulama" başlıklı eğitime evsahipliği yaptı.

Program, TEPAV’ın koordinatörlüğünda yürütülen “Küresel Girişimcilik Programı (Global Entrepreneurship Program/GEP) – Türkiye”nin partnerlerinden Viveka İnkübasyon Merkezi tarafından organize edildi. Taner Baltacı’nın eğitmenliğinde gerçekleştirilen programa, 10 firmadan biyoteknoloji, medikal, 3D harita yazılımı, atık yönetimi ve enerji alanlarında yeni çalışmaya başlamış 25 genç girişimci katıldı. Katılımcılar, tüm gün süren eğitimlerde Türkiye pazarında teknoloji ürünlerinin üretimi, fiyatlandırılması ve nakit akışı gibi konularda eğitim aldı. Genç girişimciler 3 günlük programın son gününde de iş planlarını hazırlayarak, eğitmen desteğiyle çeşitli projeler oluşturdu.

Etiketler: Girişimcilik, tekno,

Yazdır

« Tüm Haberler