logo tobb logo tobbetu

TEPAV, Global Girişimcilik Haftası’ndaydı TOBB öncülüğünde 14-20 Kasım 2011 tarihleri arasında kutlanan “Global Girişimcilik Haftası” etkinliklerinde TEPAV da yer aldı.
Haber resmi
17/11/2011 - Okunma sayısı: 2269

 

İSTANBUL - Dünyanın çeşitli ülkelerinde kutlanan “Global Girişimcilik Haftası”, Türkiye’de de 14-20 Kasım 2011 tarihleri arasında çeşitli etkinliklere evsahipliği yaptı. Bu kapsamda TOBB liderliğinde 17 Kasım 2011 Perşembe günü İstanbul’da düzenlenen Global Girişimcilik Forumu’nun konuşmacıları arasında TEPAV Girişimcilik Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Serdar Sayan da yer aldı. TEPAV ayrıca etkinlikler kapsamında stant açarak bu alandaki faaliyetlerine ilişkin girişimcilere ve girişimci adaylarına bilgi verdi.

Global Girişimcilik Forumu, TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu, Endeavor ile MIT EF Türkiye tarafından Lütfi Kırdar Kongre Salonu’nda düzenlendi. Forum’un “Fikir Aşaması” başlıklı oturumu TEPAV Girişimcilik Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Serdar Sayan tarafından yönetildi. İnteraktif biçimde gerçekleştirilen oturumda, Mutfak Sanatları Akademisi Kurucusu Mehmet Aksel ve mackolik.com internet sitesinin Kurucusu Erdem Yurdanur deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Prof. Dr. Sayan da konuşmasında katılımcılara doğru zamanda doğru işi yapabilmenin öneminden bahsetti.

Etiketler: Girişimcilik,

Yazdır

« Tüm Haberler