logo tobb logo tobbetu

ABD Başkan Yardımcısı Biden, Girişimcilik Zirvesi’ndeydi Başbakanlık tarafından İstanbul’da düzenlenen ve Türkiye 25 yarışmasının sonuçlarının da açıklandığı “2. Küresel Girişimcilik Zirvesi”nin açılışına ABD Başkan Yardımcısı Biden da katıldı. ​
Haber resmi
03/12/2011 - Okunma sayısı: 2357

İSTANBUL – ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, TEPAV’ın yürüttüğü Türkiye 25 yarışmasının sonuçlarının da açıklandığı “2. Küresel Girişimcilik Zirvesi”ne katıldı.

İlki Washington’da Başkan Obama’nın başkanlığında yapılan Küresel Girişimcilik Zirvesi’nin ikincisi Başbakanlık tarafından İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Zirve, 3 Aralık 2011 Cumartesi günü ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Açılışın ardından TEPAV’ın TOBB ile All World Network ile yürüttüğü ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin seçildiği Türkiye 25 yarışmasının sonuçları açıklandı. Türkiye 25 şirketlerine ödüllerinin verildiği törenin ardından da bir aile fotoğrafı çekildi.

Daha sonra TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile beraber TEPAV Direktörü ve TOBB ETÜ Rektör Vekili Güven Sak, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, MÜSİAD Başkanı Ömer Vardan, TÜMSİAD Başkanı Hasan Sert, TOBB GGK Başkanı Ali Sabancı, TOBB KGK Başkanı Aynur Bektaş, MIT İşletmeleri Başkanı Selçuk Kiper, TOBB Girişimci Sermayesi Konseyi Başkanı Göktekin Dinçerler, Teknoloji Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Mete Çakmakçı, Endeavor Türkiye Kurucusu Didem Altop, ABD Türkiye Büyükelçisi Francis J. Ricciardone ve ABD’li üst düzey yetkilileri biraraya geldi.TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ABD Başkan Yardımcısı Biden'a Türk-Amerikan Ekonomik ve Ticari İlişkileri konusundaki tespit ve görüşlerini aktardı.​

Yazdır

« Tüm Haberler