logo tobb logo tobbetu

İsrailli Gazetecilere Anayasa Platformu Toplantıları Anlatıldı Heyet, Türkiye-İsrail ilişkilerinde medyanın rolünü ele alan bir proje kapsamında Türkiye’deydi.
Haber resmi
16/10/2012 - Okunma sayısı: 1802

 

ANKARA – İsrail’in önde gelen gazete ve TV’lerinden temsilciler, TEPAV’da Anayasa Vatandaş Toplantıları hakkında bilgi aldı.

İsrailli gazeteci ve dernek temsilcilerinin dâhil olduğu bir heyet, 16 Ekim 2012 Salı günü TEPAV’a ziyarette bulundu. Global Political Trends Center (GPoT) ve Friedrich-Ebert-Stiftung Derneği (FES)’nin yürüttüğü proje kapsamında Türkiye’de çeşitli kurumları ziyaret eden heyete, TEPAV Hukuk Enstitüsü Araştırmacısı Mehmet Ratip tarafından Vakfın sekretaryasında düzenlenen Anayasa Platformu Vatandaş Toplantıları hakkında bir sunum yapıldı. Ratip, sunumunun ardından gazetecilerin konuya ilişkin sorularını da yanıtladı.

GPoT ile FES’in projesi kapsamında medyanın değişen Ortadoğu’da Türkiye - İsrail ilişkilerini ne derecede etkilediği ele alınıyor.

İsrail heyetinde, Haaretz, Yedi'ot Ahronot gazeteleri ile Arutz 2 ve 10 kanalları ve Radio al-Shams’tan gazeteciler yer aldı.

Yazdır

« Tüm Haberler