logo tobb logo tobbetu

TOBB ETÜ’de Silikon Vadisi'nden Başarı Dersleri… Start Next Çalıştayı tüm dünya ile aynı gün 28 Kasım’da TEPAV ve Viveka İnkübasyon Merkezi işbirliğiyle TOBB ETÜ Garaj’da başladı.
Haber resmi
28/11/2012 - Okunma sayısı: 2662

 

ANKARA - TOBB ETÜ-TEPAV Garaj ve Viveka İnkübasyon Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Start Next Çalıştayı, 8 ülkede 12 şehirle aynı anda 28 Kasım’da Ankara’da başladı. Start Up Next Türkiye’de ilk defa ve sadece Ankara’da düzenleniyor.

Steve Blank ve Startup Weekend tarafından düzenlenen ve 3 hafta sürecek çalıştay boyunca girişimciler ürünleri için Stanford Üniversitesi ve Columbia Üniversitesinde başarıyla uygulanan yöntem ile iş modeli oluşturacaklar.

Silikon Vadisinde yaygın olarak uygulanan müfredata eksiksiz erişimi olacak girişimciler, tecrübeli girişimciler ve koçlar eşliğinde iş modellerini müşteri üzerinde deneyip başarı şanslarını artıracaklar. Eğitim materyalleri ingilizce, çalıştay Türkçe gerçekleşecek. Eğitim sonunda ortaya çıkan iş fikirlerini finansman erişimi ve yatırımcı görüşmesi konusunda Viveka İnkübasyon Merkezi ve Garaj yönlendirmelerde bulunacak.

Etiketler: Girişimcilik,

Yazdır

« Tüm Haberler