logo tobb logo tobbetu

TOBB ETÜ Garaj’a Girişimci Başvuruları İçin Son Gün! Başlangıç olarak ana odak noktası web ve mobil tabanlı projeler olan Garaj’ın kapıları teknoloji alanındaki her türlü iş fikrine açık…
Haber resmi
27/02/2013 - Okunma sayısı: 3228

ANKARA – TEPAV ile aynı binayı paylaşan TOBB ETÜ’nün girişimcilik merkezi Garaj’ın 2013 yılı birinci devre inkübasyon programı için son başvuru tarihi 27 Şubat Çarşamba günü, yani bugün…

Startup Weekend Ankara’da dereceye giren ve NEXT programını başarıyla tamamlayan toplam 5 ekibin Ocak ayından bu yana çalışmalarını sürdürdüğü Garaj’da girişimcilerin 6 ay içinde projeleriyle “mezun olmaları” sağlanacak. Yenilikçi ve özgün fikirlere sahip girişimci ekiplerin programa kabul edileceği Garaj’ın yürütücü ekibi ise 2010 yılından beri inkübasyon programını devam ettiren Viveka ekibi. Viveka, 2013 yılı için başvurularını sadece Garaj bünyesinde kabul edecek.

Garaj’da neler olacak?

TOBB ETÜ Kampüsü içinde 600 m2 kapalı alan, her ekip için özel çalışma alanı, altyapı gibi olanakların olduğu Garaj'da girişimcilere yazılım, tasarım ve proje geliştirme süreçleri konusunda Viveka ekibiyle sürekli ve birebir mentorluk desteği; TEPAV ve GEP Türkiye desteğiyle uluslararası yatırımcı ağlarına, başarılı şirket ve girişimcilere erişim ile uluslararası networking olanakları sağlanacak. Garaj, TOBB-ETÜ ve TEPAV öncülüğünde sadece ulusal değil uluslararası platformda da Türkiye'yi temsil eden bir girişimcilik buluşma noktası olacak.

Daha önce Startup Weekend Ankara’ya ve Türkiye’de ilk kez TOBB-ETÜ, Viveka ve TEPAV işbirliğiyle düzenlenen NEXT eğitimlerine evsahipliği yapan Garaj’da, bu yıl da Startup Weekend, NEXT ve TechTalkThursday (www.techtalkthursday.com), ETOHUM kampları gibi pek çok girişimcilik etkinliği ile uluslarası platformdan girişimci ve yatırımcıların katıldığı önemli etkinlikler gerçekleşecek.

TOBB ETÜ Garaj, fikirden ürüne ulaşma sürecinde girişimcilere destek olarak, Ankara'dan nitelikli ve uluslararası pazarda sürdürülebilir teknoloji projeleri çıkmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

 

Başvuru için tıklayınız.

Etiketler: Girişimcilik, Garaj,

Yazdır

« Tüm Haberler