logo tobb logo tobbetu

“Az Laf, Çok İş” Diyen Girişimciler, Yeniden Garaj’a Kapanıyor “Startup Weekend” etkinliğinin ikincisi fikir aşamasından ürün geliştirmeye uzanan 54 saatlik bir süreci içerecek.
Haber resmi
29/03/2013 - Okunma sayısı: 2328

 

ANKARA - TOBB ETÜ ve TEPAV tarafından faaliyete geçirilen Garaj, 5-7 Nisan 2013 tarihleri arasında ikinci kez “Startup Weekend” etkinliğine evsahipliği yapacak. Fikirleriyle Garaj’da toplanarak takımlar oluşturacak girişimci adayları, 54 saat boyunca mentorlar eşliğinde çalışarak projelerini hayata geçirme ve yeni işlerinin temellerini atmak için yarışacak.

Etkinliğe katılım şartlarının ilki web, mobil veya oyun (ICT) odaklı fikre sahip olmak… Bitmiş proje ile başvuruya izin verilmezken, etkinliğin süreceği 54 saatin önemli kısmında takım üyelerinin birlikte çalışması gerekiyor. Viveka ile ortaklaşa gerçekleştirilecek “Startup Weekend”e, ücretsiz olarak http://swankara2013.eventbrite.com/ linkinden başvurmak mümkün.

İlk yarışmacılar Garaj’ın girişimcilerinden oldu

“Startup Weekend”, Google ve Microsoft sponsorluğunda tüm dünya ile aynı anda gerçekleştirilen bir girişimcilik maratonu... Hem girişimlerini tanıtmak hem de etkinlik sırasında takım elemanı bulmak için girişimcilere büyük fırsat sunan etkinlik, Ekim 2012 tarihinde Ankara’da yine TEPAV’ın desteğiyle yapılmıştı. Burada yarışan 14 girişimci adayı takım, birbirinden ilginç projeler geliştirmiş; başarılı takımlar, yarışmanın ardından da Garaj’da çalışmalarını sürdürme şansı yakalamıştı.

Etiketler: Girişimcilik, Garaj,

Yazdır

« Tüm Haberler