logo tobb logo tobbetu

TEPAV Rusya Merkezi’nden Halka Açık Rusça Kursu... Merkez, üç ay sürecek eğitimin ardından başarılı olanlara temel düzey sertifikası verecek.
Haber resmi
29/04/2013 - Okunma sayısı: 4125

 

ANKARA - TEPAV ile Russkiy Mir Vakfı ortaklığında faaliyet gösteren Rusya Merkezi, halka açık Rusça kurslarına başlıyor. TOBB ETÜ Okutmanlarından Dr. Svetlana Stomatov tarafından verilecek üç aylık başlangıç düzeyi eğitimine son başvuru tarihi 8 Mayıs 2013.

TEPAV Binası’nda seçenekli olarak haftada iki gün düzenlenecek kursun toplam ücreti 150 TL olacak. Öğrenciler kurstan 50 TL karşılığında yararlanabilecek. Ödeme, ilk ders öncesi TEPAV'da muhasebe bölüme yapılacak. Kontenjan sayısından daha çok başvuru olması durumunda işi ya da eğitimi gereği Rusça öğrenme ihtiyacı olanlara öncelik verilecek. İlk ders, 14/15 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak. Başarılı olan kursiyerler, eğitimin sonunda A1 temel düzey sertifikası almaya hak kazanacak.

Başvurular Sibel Bağış'a (sibel.bagis@tepav.org.tr) elektronik posta üzerinden yapılabilecek. Başvuru sahibinin kurs için tercih ettiği günleri de e-postada bildirmesi önem taşıyor:

-       Salı ve Perşembe (15.00 - 16.30)

ya da

-       Çarşamba ve Cuma (12.00 - 13.30)

Etiketler: Rusya, Yabancı Dil,

Yazdır

« Tüm Haberler