logo tobb logo tobbetu

Yabancı Dil Öğretmenlerine Yönelik Eğitim Semineri Dr. James Flammer, 10 saatlik eğitim seminerinde öğrencilerin dil öğrenirken motivasyonunu etkileyen faktörleri ele aldı.
Haber resmi
06/06/2014 - Okunma sayısı: 2725

ANKARA - TEPAV Rusya Merkezi (Russkiy Mir)  ve Rus Kültür ve Eğitim Merkezi (RUKEM), 6-7 Haziran tarihlerinde yabancı dil öğretmenlerine yönelik “Yabancı Dil Öğretirken Öğrenci Motivasyonunun Gelişimi” konulu 10 saatlik eğitim semineri düzenledi.

Seminerin açılış konuşmalarını TEPAV Rusya Merkezi Koordinatörü İpek Aydın ve RUKEM Direktörü Liudmila Nosova Kural yaptı. Eğitim Psikolojisi alanında uzman, University of Southern California’da öğretim görevlisi olan Dr. James Flammer eğitim seminerinde öğrencinin başka bir dili öğrenirken motivasyonunu etkileyen iç ve dış faktörleri ele aldı.

Üniversitelerin yabancı dil fakültelerinde eğitim veren akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Dr. Flammer “Etkili Öğrenme Stratejileri”, “Kimlik Gelişiminin Dil Öğrenme Üzerine Etkileri”, “Dil Öğrenme ve Zaman Yönetimi” ve “Dil Öğrenme Sürecinde Değerler ve Hedefler” gibi konuları anlattı.

Yazdır

« Tüm Haberler