logo tobb logo tobbetu

Zonguldak Yatırım Ortamı Değerlendirmesi Çalışması Devam Ediyor Çalışma kapsamında 1. Paydaş Toplantısı düzenledi
Haber resmi
16/10/2014 - Okunma sayısı: 1599

ZONGULDAK- Zonguldak İli Yatırım Ortamı Değerlendirmesi Çalışması kapsamında planlanan paydaş toplantılarından ilki 15 Ekim’de yapıldı.

 

Toplantı, TEPAV Program Yöneticisi Bengisu Özenç’in çalışmanın içeriğine ve sonuçlarına yönelik olarak yaptığı sunum ile başladı. Sunumun ardından paydaşların yatırım ortamı ile ilgili görüş ve önerileri alındı. Bu görüş ve öneriler çalışmada kullanılmak üzere kaydedildi. Toplantının sonunda, katılım gösteren firma temsilcileri ile çalışmaya yönelik pilot anket uygulaması gerçekleştirildi.

Toplantıya kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, iş adamı dernekleri, ticaret ve sanayi odaları ve firmalardan temsilciler katıldı.

Zonguldak Yatırım Ortamı Değerlendirmesi Çalışması

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Zonguldak Yatırım Destek Ofisi ile TEPAV işbirliğinde, Zonguldak ilindeki mevcut yatırım ortamının değerlendirilmesini ve yatırımın önündeki engellerin belirlenerek bunlara yönelik çözüm önerilerinin sunulmasını sağlamak ve Türkiye’nin en büyük entegre yatırım projelerinden birisi olan Filyos Projesine yönelik olarak mevcut yatırım ortamının iyileştirilmesi için gerekli tedbirler alınmasına olanak sağlamak amacıyla düzenlenen “Zonguldak İli Yatırım Ortamı Değerlendirmesi Çalışması”na 15.08.2014 tarihinde başlamıştı.

Etiketler: Yatırım Ortamı,

Yazdır

« Tüm Haberler