logo tobb logo tobbetu

Merih Celasun’a Saygı Günü 4. Yılında… Anma Dersini 29 Aralık Pazartesi günü Prof. Dr. İlhan Tekeli verecek: Türkiye’nin Kentleşme Deneyiminden Öğrenebileceklerimiz
Haber resmi
23/12/2014 - Okunma sayısı: 2488

ANKARA- Türkiye'nin yaşadığı yapısal problemlere çok önemli çözümler getirmiş bir isim olan İktisatçı Prof. Dr. Merih Celasun’a “Saygı Günü”nün dördüncüsü, 29 Aralık 2014 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TEPAV’ın düzenlediği etkinliğin anma dersi bölümünde, bu yıl Türkiye’nin değerli akademisyenlerinden, Prof. Dr. İlhan Tekeli konuşmacı olacak. ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü hocalarından Tekeli “Türkiye’nin Kentleşme Deneyiminden Öğrenebileceklerimiz” başlıklı bir konuşma yapacak.

TEPAV’da düzenlenen ve ilki 2010 yılında yapılan etkinlik kapsamında her defasında dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden biri tarafından Türkiye ekonomisinin önemli bir problemi anma dersi olarak gündeme getiriliyor. Bu derslere daha önce Dani Rodrik, Daron Acemoğlu ve Timur Kuran konuk olmuştu.

TEPAV’ın geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Saygı Günü”, Merih Hoca’nın, aralarında akademik camianın öne çıkan isimlerinin de bulunduğu öğrenci ve dostlarının katılımıyla Türkiye ekonomisine ilgi duyan herkese açık olarak gerçekleştiriliyor.

 

Etkinlik sayfası için tıklayınız.

Önceki senelerde yapılan etkinlikler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Yazdır

« Tüm Haberler