logo tobb logo tobbetu

Düzenlenen Piyasalarda Rekabet Politikası Tartışılacak TEPAV Direktörlerinden Karabudak, Konferans'ın "Regülasyon Tasarımı Kurumsal Çerçeve ve Düzenleme Tekniklerinin Evrimi: Rekabet Politikası İçin Sonuçlar" konulu oturumuna tartışmacı olarak katılacak.
20/08/2008 - Okunma sayısı: 2120 ANKARA- "Düzenlenen Piyasalarda Hangi Rekabet Politikası? Yönetişim ve Sektörel Perspektifler" Konferansı 5-6 Eylül 2008 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

TEPAV Direktörlerinden Halil Baha Karabudak Konferans'ın "Regülasyon Tasarımı : Kurumsal Çerçeve ve Düzenleme Tekniklerinin Evrimi: Rekabet Politikası İçin Sonuçlar" konulu oturumuna tartışmacı olarak katılacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi, University College London, Institute Of Studies in Competition Law and Policy ile Rekabet Kurumu tarafından düzenlenen uluslararası konferansa çok sayıda konuşmacı ve tartışmacı katılacak. Ele alınacak konular arasında "Ağ Ekonomileri İçin Optimal Rekabet Politikası: Küçük ve Gelişmekte Olan Ekonomilerdeki Sorunlar", "Düzenlenen Piyasalarda Regülasyon ile Rekabet Hukuku Arasındaki Etkileşim", Rekabete Aykırı Devlet Müdahalesi: Standartların ve Yaptırımların Evrimi", "Medya ve Telekom Piyasalarında Rekabet Politikası Sorunları", "Finansal Hizmetler Sektöründe Rekabet Politikası Sorunları", "Enerji Sektöründe Rekabet Politikası Sorunları" ile "Posta ve Taşımacılık Sektörlerinde Rekabet Politikası Sorunları" da ele alınacak.

Haberle ilgili dosyalar

Program

Etiketler: Rekabet, Regülasyon,

Yazdır

« Tüm Haberler