logo tobb logo tobbetu

REACH Ön-kayıt Bilgilendirme Toplantısı İstanbul'da Yapıldı TEPAV'ın liderliğinde yürütülmekte olan "REACH Tüzüğü'nün Türkiye Kimya Sanayiine Ekonomik Etkisinin Değerlendirilmesi Projesi" (ERCIT) kapsamında "Ön-kayıt Bilgilendirme Toplantısı" 31 Ekim tarihinde İstanbul'da yapıldı.
31/10/2008 - Okunma sayısı: 2774 ERCIT Projesi ortaklarından İKV'nin Başkan Yardımcısı Yılmaz Kanbak'ın açılış konuşmasını yaptığı toplantı, TOBB Plaza'da gerçekleştirildi. Ön-kayıt sürecinde şirketlerimizi nesnel analizlerle bilgilendirmek ve bu süreçte oluşturabilecekleri yol haritasını tartışmak üzere gerçekleştirilen toplantıda, ERCIT Projesi Direktörü Doç. Dr. Sibel Güven, TEPAV'ın hazırladığı "Ön-kayıt Bilgilendirme Raporu" ve şirketlerimizin ön-kayıt sürecinde dikkat etmesi gereken unsurlar konusunda bir sunum yaptı.

Toplantının ikinci oturumunda TKSD Genel Sekreteri Mustafa Bağan, DTM Uzmanı Halil Vanlı, İMMİB REACH Şubesi Yetkilisi İlknur Özlem Tiryaki ve ERCIT Projesi Direktörü Sibel Güven'in panelist olarak yer aldığı Soru-Cevap Paneli gerçekleştirildi.

Yazdır

« Tüm Haberler