logo tobb logo tobbetu

TEPAV-GSO Girişimcilik Eğitim Merkezi Açıldı TEPAV-GSO Girişimcilik Eğitim Merkezi TEPAV, TOBB ve Gaziantep Sanayi Odası işbirliğiyle 23 Temmuz'da Gaziantep'te açıldı.
27/07/2009 - Okunma sayısı: 1731
Gaziantep - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle kurulan Girişimcilik Eğitim Merkezi Gaziantep'te 23 Temmuz'da açıldı.

TEPAV-GSO Girişimcilik Eğitim Merkezi'ndeki ilk dersler Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi. Merkez'in ilk etkinliğinde, 23 Temmuz- 27 Temmuz 2009 tarihleri arasında, TEPAV Girişimcilik Enstitüsü bünyesinde yıl başından beri verilmekte olan "Bilişim Çağında İşletme Yönetimi" eğitimi yoğunlaştırılmış bir programla sunuldu. Bu çerçevede, katılımcılara bilişim teknolojileri ve internetin firmalar, kurum ve kuruluşlar için yarattığı fırsat ve avantajlar anlatıldı. Sözkonusu teknolojilerin daha yaygın kullanılmasını güçleştiren çeşitli engeller ve bunlar aşmanın yolları tartışıldı.

Program kapsamında ayrıca, TEPAV Girişimcilik Enstitüsü Direktörü Prof.Dr. Serdar Sayan "Küreselleşmenin ve Teknolojik Gelişmelerin İş Ortamına Getirdikleri" ve TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Talha Yalta "Açık Kaynaklar ve Pardus Projesi" konulu birer seminer verdi.

Etiketler: Odalar,

Yazdır

« Tüm Haberler