logo tobb logo tobbetu

4. Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumu Kitabı Yayınlandı TEPAV tarafından düzenlenen ve alanında Türkiye'nin önde gelen tartışma platformlarından biri haline gelen "Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumları"nin beşincisi için geri sayım başlarken, dördüncü sempozyumun kitabı da yayımlandı.
Haber resmi
02/12/2010 - Okunma sayısı: 4325

ANKARA - TEPAV tarafından 2006 yılından bu yana her yıl düzenlenen "Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumları",  bölgesel kalkınma alanında önde gelen tartışma platformlarından biri olmayı sürdürüyor. 5. Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumu, 27-28 Ocak 2011 tarihlerinde "Sanayi Politikasının Yönetişimi" teması altında gerçekleştirilecek. Sempozyum için geri sayım başlarken,  4. Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumu'nun kitabı da yayımlandı.

Sempozyumlar çerçevesinde bugüne kadar "Kalkınma Ajansları", "Çok Düzlemli Yönetişim", "Planlamadan Uygulamaya" ve "Sosyal Politikanın Yönetişimi" temaları altında bölgesel kalkınma ve yönetişim alanının farklı boyutları tartışmaya açıldı. Sempozyumların ardından da bu alanda sıkça referans olarak gösterilen bildiri kitapları basılıyor. Bu kapsamda TEPAV, son olarak "Sosyal Politikanın Yönetişimi" temalı dördüncü sempozyumun kitabını yayına hazırladı.

Kitaba ve sempozyumlar ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.


 

Haberle ilgili dosyalar

Sempozyum Bildiri Kitabi Kapagi

Yazdır

« Tüm Haberler