logo tobb logo tobbetu

Ankara Forumu, Bu Kez Washington'da Toplandı Filistin, Türkiye ve İsrail'den iş dünyasının temsilcileri bu kez Washington'da biraraya geldi.
Haber resmi
30/03/2007 - Okunma sayısı: 3052

Filistin, Türkiye ve İsrail'den iş dünyasının temsilcilerini biraraya getiren Ankara Forumu toplantılarının beşincisi Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington, D.C.'de, Amerikan Kongre binasında, 30 Mart 2007 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Ankara Forumu Başkanı ve  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Filistin Ticaret, Sanayi ve Tarım Odaları Federasyonu Başkanı ve Ankara Forumu Başkan Yardımcısı Ahmet H. Al-Zughair ile İsrail İmalatçılar Birliği Başkanı ve Ankara Forumu Başkan Yardımcısı Shraga Brosh katıldılar. Amerikan Temsilciler Meclisi'nde Illinois eyaletinden Cumhuriyetçi Kongre Üyesi olan Mark Steven Kirk'de toplantıda bir konuşma yaparak, bu girişimin önemine dikkat çekti ve projeye olan desteğini dile getirdi.

 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Forum sırasında yaptığı konuşmaya ve Washington  Deklerasyonu'na aşağıdaki PDF dokumanlarından ulaşabilirsiniz.

 

Yazdır

« Tüm Haberler