logo tobb logo tobbetu

TEPAV’ın Turkcell – Erzurum Çağrı Merkezi Çalışmasına Ödül… Ödül, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) ile UNDP ortaklığında bu yıl ilk kez veriliyor.
Haber resmi
26/06/2012 - Okunma sayısı: 3171

 

ANKARA – TEPAV’ın, Turkcell Global Bilgi Erzurum Çağrı Merkezi'nin ilin son dönemdeki gelişmesine olan etkilerini araştırdığı çalışması, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD)’nin Altın Pusula Yarışması kapsamında ilk kez verilecek Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Bu yıl 15 kategori ve 12 alt kategoride 193 projenin yarıştığı 11. Altın Pusula Halkla İlişkiler Yarışması’nın sonuçları 26 Haziran 2012 Salı akşamı Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı’nda gerçekleştirilecek ödül töreni ile açıklanacak.

Yarışma çerçevesinde bu yıl ilk kez TÜHİD ile UNDP’nin yaptığı işbirliği kapsamında sosyal ve çevresel etkileri en iyi ele alan projeye UNDP Özel Ödülü veriliyor. Ödül Seçici Kurul Üyeleri de şu isimlerden oluşuyor:

Capital Dergisi Yayın Direktörü Rauf Ateş, UNDP Özel Sektör ve Kalkınma Merkezi Direktör Yardımcısı Hansın Doğan, İntel Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül İldeniz, Effect Halkla İlişkiler Başkanı Gonca Karakaş, Greenpeace Akdeniz Bölgesi Direktörü Uygar Özesmi, Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Melek Pulatkonak, Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, Visa Bölge Direktörü Berna Ülman, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Fügen Toksü.

Hizmetlerde iş kolunun Doğu’ya kayışının ilk örneği…

Söz konusu ödül ilk yılında TEPAV’ın “Turkcell - Erzurum Çağrı Merkezi Ekonomik Etki Değerlendirme Çalışması”na verildi. Çalışma, Türkiye'de hizmetler sektöründe bir iş kolunun Batı'dan Doğu'ya kaymasının ilk örneğinin Turkcell'in Erzurum'daki çağrı merkezi yatırımıyla birlikte görüldüğünü ortaya koydu.

Proje hakkında bilgiye ve proje sonunda ortaya konan etki değerlendirme çalışmasına ulaşmak için tıklayınız.


Yazdır

« Tüm Haberler